29.05.2012

Pop up 2

For noget tid siden viste jeg nogle billeder af mit afsluttende projekt til Illustrations design, de er nu samlet og det gik rigtig godt. Kan vist rolig sige det ikke er sidste gang jeg leget med pop op, tror det kunne være rigtig sjovt at bruge næste gang jeg skal lave et kort til en eller anden :)

Some time ago I showed pictures from my final projected for illustrations class, they are don and I think they turned out very well. I’m pretty sure that it wound be the last time I make pop up illustrations, I think it will be very fun to do with a birthday card or any card for that matter :)


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det ser vildt godt ud! Jeg sidder selv og tænker på at gå i gang med at lave pop-up, men hvordan gør du?

   Slet
  2. Tak :) den her udgave er ikke så svær. De fleste af dem er to rækker, hvor figurerne i hver række hænger sammen, så er der en lille flap, som er limet fast på papiret. Lim den ene del fast, buk så papiret og lim den ande del fast og wupti du har en pop up side :) jeg søgte på youtube for at se hvordan ander hade gjort det. Ved man også kan få en bog hvor der bliver vist nogle meget sværere nogen, men kan ikke lige huske hvad den heder. Håber det kunne hjælpe :)

   Slet